Irene van de Voort nieuwe voorzitter Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

Irene van de Voort uit Lunteren is de nieuwe voorzitter van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ). Het BBZ-bestuur koos in haar vergadering van 16 april 2014 Irene unaniem als opvolger van de vertrekkende voorzitter, Marga Mooren.

Irene van de Voort (43) maakt sinds 2013 deel uit van het bestuur van de BBZ. Zij is mede-eigenaar van De Groote Voort, een biologisch melkveebedrijf met kaasmakerij waar de Remeker-kaas wordt gemaakt. De ontwikkelingen en de opvolging in het bedrijf maken het voor haar mogelijk om meer tijd aan bestuurlijke functies te besteden.

Irene van de Voort heeft in de afgelopen jaren ruime maatschappelijke en politieke ervaring opgedaan. Het BBZ-bestuur prijst zich gelukkig met een voorzitter die ook voldoende tijd beschikbaar heeft voor het behartigen van de belangen van de boerderijzuivelsector.

Irene_voorzitter_bbz_resize

Reacties zijn gesloten.