Groene Hart-zuivel bij supermarkt Hoogvliet

Supermarktketen Hoogvliet breidt haar assortiment streekproducten uit het Groene Hart vanaf 20 januari uit met zuivelproducten. Via de Groene Hart Coöperatie worden yoghurt, melk en drinkyoghurt rechtstreeks vanaf de boerderij aan Hoogvliet geleverd.

De Groene Hart-zuivel komt van verschillende boerderijen uit het Groene Hart. Boerderij Anna’s Hoeve (familie Hak, Abcoude) levert boerenyoghurt in vier varianten, de dagverse melk (vol en halfvol) en karnemelk komt van De Zuivelboerderij (familie Brandwijk, Alblasserwaard) en de drinkyoghurt in twee varianten komt van Zuivel- en Kampeerboerderij Veldhoeve (familie Veldhuijzen, Zoeterwoude).

Sinds september 2010 heeft Hoogvliet een unieke samenwerking met de boeren van de Groene Hart Coöperatie. De Groene Hart Coöperatie haalt de producten op bij de boeren en bezorgt ze bij Hoogvliet. De streekproducten komen dus rechtstreeks van de boerderij waar ze gemaakt worden. De producten zijn voorzien van het keurmerk ‘Erkend streekproduct’, wat garandeert dat de producten écht uit de regio komen, dus in de regio gemaakt zijn met ingrediënten uit de regio. Momenteel bestaat het assortiment uit kazen (zowel boerenkaas als biologische boerenkaas), sappen en eieren. Vanaf maandag 20 januari ligt er dus een nieuwe lijn zuivel in de schappen.

Hoogvliet heeft 62 supermarkten in het westen en midden van het land.

Groene Hart zuivel

Reacties zijn gesloten.