Oostenrijkse kaasmaakster zoekt werkervaring in buitenland

Een medewerkster van schapenzuivelboerderij Nuart vulgo Hafner in Oostenrijk wil graag werkervaring opdoen op een kaas- en/of zuivelboerderij in het buitenland, bijvoorbeeld Nederland.

Op de boerderij van de familie Nuart in Mittertrixen in het zuiden van Oostenrijk wordt biologische schapenkaas en -yoghurt gemaakt. Het bedrijf werkt seizoensgebonden: van half februari tot eind oktober.
Het familiebedrijf heeft sinds een jaar een medewerkster, Sandra. Zij deed de zuivelschool in Oostenrijk en ziet en leert graag nieuwe dingen. Tijdens de winterstop op het bedrijf van de familie Nuart wil ze graag op een andere boerderij gaan werken; het hoeft geen schapenboerderij te zijn en elke zuivelsoort is voor haar interessant.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de familie Nuart, e-mail office@nuart.at.

Foto: Facebook Nuart vulgo Hafner

Reacties zijn gesloten.