Berichten van Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

Noteringen onveranderd

Na de stap omhoog vorige maand was de noteringscommissie van oordeel om de noteringen voor februari gelijk te houden. De stemming is goed. Lees meer ❯

Bericht van de BBZ-voorzitter

De promotiecommissie van de BBZ draait overuren op dit moment, dit alles om op 12 maart de Cum Laude Awards tot een succes te maken. Lees meer ❯

Algemene ledenvergadering BBZ op 4 maart

De algemene ledenvergadering van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders vindt plaats op 4 maart 2020. Dit jaar op een andere locatie, namelijk Fort Wierickerschans, Zuidzijde 132 in Bodegraven. Lees meer ❯

Verzoek om stageplek vanuit Estland

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders ontving een verzoek van twee docenten die werken op een landbouwschool in Olustvere in Estland. Zij willen meer kennis opdoen van kleinschalige kaas- en zuivelbereiding, in het bijzonder van halfharde kaas zoals Goudse. Lees meer ❯

Middagprogramma Cum Laude Awards met masterclasses

Op donderdag 12 maart 2020, de dag van Cum Laude Awards in Fort Wierickerschans in Bodegraven, is er een middagprogramma met masterclasses voor de leden van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Lees meer ❯

Inschrijven voor Cum Laude Awards kan nog

De inschrijvingen voor Cum Laude Awards 2020 op 12 maart stromen binnen bij de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Wilt u ook meedoen, dan kunt u zich nog tot en met 15 februari inschrijven. Lees meer ❯

Kennisevent voor kaas- en zuivelbranche

Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht organiseert op donderdag 5 maart (einde middag en avond) in samenwerking met de Vereniging van Kaashandelaren/producenten in Woerden, Bodegraven en Omstreken een Kaas Inspiratie- & Kennis Event. Lees meer ❯

Boerenkaasnoteringen met 20 cent gestegen

De noteringscommissie voor Boerenkaas is 2020 in goede stemming begonnen. Alle noteringen zijn met 20 cent gestegen. Lees meer ❯

Bericht van de BBZ-voorzitter

Gelukkig begint het jaar met een stijging van de Boerenkaasnotering. Dat mag ook wel, want de productiekosten stijgen alleen maar. Lees meer ❯

STEC in kaas? Neem contact op met BBZ

Door strengere regelgeving wordt er steeds meer gecontroleerd. En door betere onderzoeksmethoden worden er vaker bacteriën gevonden in kaas, waaronder STEC. Lees meer ❯